Weboldalunkon a fizetési megoldások szinte teljes választéka elérhető. Magyarországi vásárlóink számára mindannyi hozzáférhető, külföldi rendelések esetén a lehetőségek – a földrajzi távolság és az eltérő fizetési szokások okán – korlátozottak.

Készpénz
Azon vásárlóinknak ajánljuk ezt a költségkímélő megoldást, akik személyesen be tudnak fáradni a székhelyünkre a rendelésükért. Pénzváltásra nincs módunk, mivel üzletet nem tartunk fenn, kérjük, hogy viszonylag pontos összeggel érkezzenek.


Banki átutalás
Lehetőség van közvetlen pénzátutalással is megfizetni a vételárat. Ezen lehetőség választása során a vásárló vállalja az esetlegesen keletkező számlavezető bankja által felszámolt díjak fizetését. A banki utaláshoz szükséges adatokat a rendelés visszaigazolásában, és az azt követően kiállított és csatolt DÍJBEKÉRŐben tesszük közzé, illetve ezúton is megadjuk:

Kedvezményezett számlaszáma:

Biró Csaba 10409015-50505654-50571008

Miután beérkezett a díjbekérőben megállapított összeg, gondoskodunk a rendelés mielőbbi eljuttatásáról a címzett szállítási címére.


Utánvét
A futárszolgálat által-, vagy csomagautomatába szállított áru ellenértékét módjában áll utánvéttel is fizetni, a választott átvételi mód és infrastruktúra függvényében készpénzben, vagy bankkártyával.


Bankkártyás fizetés (hamarosan!)
Az általunk biztosított bankkártyás fizetési lehetőség maximális biztonságot jelent a vásárlók számára, mivel Magyarország egyik legnagyobb szolgáltatóján keresztül bonyolítjuk a fizetéseket. A bankkártyás fizetés a vevő részére díjmentes!


Paypal

Paypal

Elsősorban külföldi vásárlóink kényelme érdekében biztosítjuk a Paypal fizetési megoldást. Mivel a Paypalon keresztüli nemzetközi utalások díjmentesek a vevők részére, illetve a vevővédelme is rendkívül erős, ezért is lehet a Paypal a legnépszerűbb fizetési rendszer szerte a világon. Ugyanakkor magyarországi vevőinknek nem javasoljuk ennek a fizetési módnak a használatát, mert a Paypal, kereskedőt sújtó 3,4-4% közötti tranzakciós díját áthárítjuk a vevőinkre.